İddaa Oran Analiz Programı – Ücretsiz

İddaa Oran Analiz Programı

İddaa Oran Analiz Programı Nedir ? Nasıl Kullanılır?

Iddaa oran analiz programının kullanım amacı şu şekildedir. Geçmiş maçlardaki oranlar ile günümüzde verilen aynı oranları analiz ederek, geçmişte bu oranlarla maç sonuçları hangi şekilde bitmiş bunu öğrenmeye yarar.

2016 yılından 2023 yılına kadar olan iddaa bülteninde verilen oranlar kayıtlıdır. Oranlar iddaa.com sayfasından alınmıştır. Herhangi bir iddaa şirketinin oranları değildir Örnek (bilyoner veya tuttur gibi şirketlerden alınmamıştır.)

iddaa

Aşağıdaki buton üzerinden ücretsiz iddaa oran analiz sitesine ulaşabilirsiniz. Kendinize özel bir üyelik oluşturun ve siteye giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra sizi üst kısımdaki resimdeki gibi bir ekran karşılayacaktır. Şimdi bu ekranda yapmanız gerekenler şunlardır.

Örnek olarak bir maçı analiz edeceğiz. Maç şu şekilde olsun;

Beşiktaş vs Hatayspor : Beşiktaş galibiyeti 1.30 oran verilmiş. İddaa oran analiz sayfasında ms 1 olan kısma 1.30 oranı yazıp filtrele dediğimizde bize aşağıdaki gibi sonuçları verecektir.

İddaa Oran Analiz Programı

Burada şunu görüyoruz. Maç sonucu 1.30 olan maçlarda hangi sonuçlar elde edilmiştir. Bu analizle birlikte maçın ilkyarı sonucu maç sonucu alt üst kg var kg yok gibi geçmiş sonuçları bize vermektedir.

Sadece maç sonucu olarak değil kg var kg yok oranları ile de birlikte analiz edebilirsiniz. Programın sayfasına aşağıdaki buton üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top