Telegram Rulet Tahmin Programı -Ücretsiz –

Telegram Rulet Tahmin Programı

Telegram Rulet Tahmin Botu Nedir ? Nasıl Kullanılır?

Telegram rulet tahmin botu elimizdeki hazır datalar ve anlık olarak masadan çektiği spinler ile birlikte kullanıcıya rulet masasının her bölgesine tahminler vermektedir. Programın kullanımı oldukça basittir.

Program telegram üzerinden kullanılır. Mobil cihazlardan veya bilgisayardan bu rulet tahmin botunu ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Telegram botuna /start komutunu mesaj olarak gönderin ve programın sizlere vermiş olduğu komutlara göre hareket edin.

Start mesajı sonrasında program sizlerden hangi masada oynayacağınızı soracaktır. Bu adımda hangi masada oynayacaksanız o masayı seçiniz.

Sonrasında telegram botunun sizlere vermiş olduğu linkteki siteye giriş yapınız. Giriş yaptıktan sonra üst kısımda hangi masayı seçtiyseniz giriş yaptığınız sitede o masayı açınız. Site sayfası açık kalacak kapatmayın. Ardından Siteye Giriş Yaptım butonuna tıklayınız.

Sonrasında program sizlerden oynadığınız masada son gelen sayıyı isteyecektir. Son gelen sayıyı girdikten sonra program sizlere gelmesi muhtemel olan tahminleri verecektir. Aşağıdaki butona tıklayarak telegram rulet tahmin botuna ulaşabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top