Roboturco Premier V5,V6 , Master Rulet Programları – Ücretli Programlar

Sayfamızdaki tek ücretli programlar premier serisi ve master rulet programıdır. Bu programların ücretli olmasının sebebi aktif olarak sürekli güncellenmesi ve algoritmasının korunması amacı ile ücretli satılmaktadır. Eğer program ücretsiz şekilde paylaşılırsa ve çok kişi kullanırsa programın bi anlamı kalmaz ve kimse kazanamaz. Bu sebeple sadece 50 kişiye satılmaktadır. Tek bir üyelik ile 3 rulet programını kullanmak mümkündür. Her program için ayrı ayrı ödeme yapılmıyor.

1-Premier V5 Programı

Premier v5 programı içerisindeki 70.000 algoritma ile rulet masasındaki son gelen 3 spin içerisinde eşleşen algoritmalara göre tahminlerini verir.

Youtube Kanalımızda premier v5 programı ile ilgili videolarımızı izleyebilirsiniz.

Örnek video link : https://www.youtube.com/watch?v=HumHDxG_sWY

2-Roboturco Premier V6

Roboturco premier v6 programı ise içerisinde bulunan 450.000 algoritma ile rulet masasında son gelen 3 spini analiz ederek eşleşen spinlerle tahminlerini verir.

3- Master Rulet Programı

Master Rulet programı ise sadece son gelen spin üzerinden anlık istatistik sağlayarak topun hareketlerine göre tahminlerini verir. Masaüstü ve web versiyonu bulunmaktadır.

Master Rulet programı örnek video: https://www.youtube.com/watch?v=9Nc_jiBOlBg

Bu videoda masa üstü programı ile çekilmiştir. Buradaki program ile aynı programdır.

Programlar oldukça etkilidir. Denemek isteyenler ücretsiz demo hesabı alarak deneyebilirler. Aşağıdaki buton üzerinden bana ulaşabilirsiniz.

  • Programların üyelik ücreti aylık 30 amerikan dolarıdır.
  • Üyelik bir ay geçerlidir.
  • Ödemeler kripto üzerinden yapılmaktadır.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top