Patron Rulet Analiz ve İstatistik Programı

rulet analiz ve istatistik programı

Patron rulet istatistik programı kullanıcının yüklediği spinler içerisinden son gelen sayıya göre bir analiz yaparak kullanıcıya istatistiksel bilgiler verir. Genel olarak programın işleyişi bu şekildedir. Şimdi detaylı olarak programın nasıl kullanıldığını anlatalım. Bu program bilgisayar içindir.

Öncelikle indirmiş olduğunuz rarlı dosyaya sağ tıklayarak programı klasöre çıkartınız. Bu rulet programını rar içerisinden çalıştırmayınız. Sonrasında programın exe dosyasını açtığınız üst kısımda bulunan resimdeki gibi programın ana ekranı sizleri karşılayacaktır. Bu ekran üzerinde öncelikle son gelen spinlerimizi rulet masasında toplu şekilde alarak bir not defterine yazmamız gerekmektedir.

Canlı Rulette Son Gelen Spinler Nasıl Çekilir ?

Toplu spinlerin nasıl çekildiğini üst kısımdaki videoyu izleyerek öğrenebilirsiniz. Spinlerini çektikten sonra not defterinden programa yükleyeceğiz.

rulet istatistik programı

Patron rulet istatistik programı üzerindeki dosya seç butonuna basın ve ardından açılan penceren toplu spinlerinizi kaydettiğiniz not defterini seçin ve ardından program üzerindeki spin yükle butonuna basarak spinleri programa yükleyin. Daha sonra program üzerindeki son spin kısmından oynadığınız masadaki son gelen spini girin ve gönder butonuna basın.

rulet istatistik programı

Bu işlemden sonra program size uygun tahminleri gösterecektir.

rulet istatistik programı

Üst kısımdaki gördüğünüz gibi patron rulet istatistik programı son girilen sayıdan sonraki tahminlerini hem çark üzerinde hemde tablo üzerinde göstermektedir. Ve ayrıca %ler şekilde hangi dış bölgenin geleceğini de göstermektedir. Bu rulet programını aşağıdaki linkten ücretsiz olarak indirip kullanabilirsiniz.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top